ΘΕΡΜΟΠΗΞΙΑ

Αποτελεί μία πολύ καλή εναλλακτική και συμπληρωματική μέθοδο για τις πολύ λεπτές και επιφανειακές ευρυαγγείες των κάτω άκρων, αλλά κυρίως του προσώπου και του θώρακα.

Με τη θερμοπηξία παράγονται κύματα υψηλής συχνότητας, τα οποία διαμέσου μιας ειδικής βελόνας, αποδίδουν στοχευμένα στην ευρυαγγεία παλμική θερμική ενέργεια, με αποτέλεσμα τη συρρίκνωσή της, χωρίς να βλάπτεται η υπερκείμενη επιδερμίδα. Μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε εποχή σε κάθε μέρος του σώματος, σε όλους τους τύπους του δέρματος, ενώ δεν απαιτεί περίδεση ή προφύλαξη από τον ήλιο μετά την εφαρμογή της. Πρόκειται για μέθοδο που είναι ταχεία και πολύ καλά ανεκτή, με εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμα και στις πιο λεπτές ευρυαγγείες.

Φυσικά, τόσο η θερμοπηξία όσο και το Laser δεν είναι σε θέση να αντικαταστήσουν τη σκληροθεραπεία, όσον αφορά τις μεγάλες δικτυωτές φλέβες, οι οποίες τροφοδοτούν τις ευρυαγγείες. Ωστόσο, αποτελούν ιδανικές λύσεις για τις μικρές ευραγγείες, είτε ως μοναδικές μέθοδοι θεραπείας, είτε σε συνδυασμό με τη σκληροθεραπεία.