ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Οι θεραπείες προσώπου που εφαρμόζονται στο κέντρο μας είναι οι εξής: 

•    Μεσοθεραπεία
•    Botox
•    Υαλουρονικό οξύ, Fillers
•    Fraxpeel

Μεσοθεραπεία

Είναι η ιδανική θεραπεία για να σας προσφέρει αναζωογόνηση, ενυδάτωση, σύσφιγξη και φωτεινό δέρμα. Πραγματοποιείται με έγχυση στο δέρμα -με ειδική ανώδυνη τεχνική- του κατάλληλου σκευάσματος για κάθε πρόβλημα.

Botox

Αποσκοπεί στη λείανση των ρυτίδων του μετώπου, των ματιών και του μεσόφρυου. Όλα τα διορθωτικά στο πρόσωπο εξαρτώνται και αρχίζουν μετά από ένα ΚΑΛΟ Botox με «natural effect», το οποίο επιτρέπει να κινούνται και να σηκώνονται τα φρύδια, χωρίς να ρυτιδώνει το μέτωπο. Έτσι, το μέτωπο δεν δείχνει «παγωμένο» και μπορείς να εκφράζεσαι!

Υαλουρονικό οξύ - Fillers

Με το υαλουρονικό οξύ αποκαθίστανται οι ρυτίδες και οι βαθιές πτυχώσεις, όπως είναι κυρίως οι ρινοπαρειακές και οι ρινοχειλικές αύλακες, και αποκαθίσταται ο όγκος του προσώπου. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν από 14-18 μήνες.

Fraxpeel

Προσφέρει αναζωογόνηση, σύσφιγξη και ενυδάτωση, όταν συνδυάζεται με ειδικά προϊόντα (υαλουρονικό οξύ κ.ά.). Πραγματοποιείται ανώδυνα με τη διαδικασία MicroNeedle Roller, που προκαλεί την ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου μέσω της ενεργοποίησης των ινοβλαστών.