ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Στο κέντρο μας εφαρμόζονται σύγχρονες, καινοτόμες και αποτελεσματικές μέθοδοι, με στόχο την αντιμετώπιση της τοπικής παχυσαρκίας. Ειδικότερα, εφαρμόζονται: 

•    Μεσοθεραπεία
•    Lipocavitation 
•    Ραδιοσυχνότητες 
•    Ψηφιακή πρεσσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία

Είναι από τις πλέον αποτελεσματικές και σταθερές μεθόδους στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής, με την οποία διοχετεύονται στον υποδόριο ιστό (λίπος) διάφορα λιποδιαλυτικά σκευάσματα με απόλυτη ακρίβεια και ανώδυνα.

Lipocavitation

Βασίζεται στην αρχή της σπηλαίωσης, με την εφαρμογή υπερήχων χαμηλής συχνότητας (έως 40 kh), που προκαλούν αύξηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του λιποκυττάρου, με αποτέλεσμα την εμφάνιση ενός φυσικού φαινομένου (σπηλαίωση), που μετατρέπει το περιεχόμενό τους σε υγροποιημένες φυσαλίδες. Αυτές διασπούν τη μεμβράνη των λιποκυττάρων και έτσι αδειάζουν από το λίπος που περιέχουν (τριγλυκερίδια και ελεύθερα λιπαρά οξέα), το οποίο απομακρύνεται με τη λεμφική οδό. Το Lipocavitation αποτελεί την πιο δραστική σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής σε διάφορες περιοχές του σώματος με τοπική συσσώρευση λίπους, όπως γλουτοί, μηροί, ψωμάκια, έσω γόνατα, γάμπες, μέση, μπράτσα.

​Ψηφιακή πρεσσοθεραπεία

Με την πλέον σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, βελτιώνεται η αιματική και λεμφική κυκλοφορία των κάτω άκρων, των γλουτών και της κοιλιακής χώρας, ενώ απομακρύνονται τα προϊόντα λιπόλυσης (τριγλυκερίδια, ελεύθερα λιπαρά οξέα) και τα περιττά υγρά.